Våra tjänster

När du anlitar oss som rörmokare får du inte bara ett professionellt utfört arbete utan även en helhetöverblick. Vi vill försäkra oss om att i förväg ta reda på allt som kan underlätta under själva arbetet. Det gör att ni som kund kan känna er trygg med att det som ska utföras sker på ett korrekt sätt. Men även att vi ser den större bilden och kan säga till om vi ser att det mer än det ni kontaktat oss för som behöver åtgärdas. Vi ser också till att det inte blir något glapp mellan det vi hjälper er med idag och vad som eventuellt tillkommer. Vi är också mycket noggranna med att gå igenom varje steg så att ni som kund kan få en inblick i det som sker.

Före och efter

När vi kommer ut till er så ser vi en helhetsbild där vi tar fram den bästa lösningen för just er. En del av våra kunder önskar en full rörinspektion när vi ändå är i farten. Då kontrollerar vi inte enbart om någon blockering finns i rören utan även skicket på hela rörsystemet. Vi hjälper till med en stamspolning vid behov. Vi utföra reparationer och korrigeringar  när det behövs samt byte av blandare. Slutligen ger vi en full dokumentation till er som kund över skicket på rören samt en lista över våra åtgärder.

En återkommande bokning

Om ni som kund önskar så kan vi lägga in en återkommande bokning så att ni slipper fundera över när det är dags för en rörmokare att komma igen. Vi tar då hänsyn till rörens skick och vilken påfrestning rörsystemet utstår för att hitta en lämplig nästa tidpunkt för vårt besök. Det ger en trygghet för er som kund.