Hitta rätt rörmokare för dig!

Om du anlitar en rörmokare från oss så är det inte bara yrkeskunskapen som vi erbjuder. Som kund kan du lita på att vi håller det vi lovat på alla sätt och att vi alltid sätter kundens bästa först. Du kan därför tryggt överlämna alla dina rörprojekt till oss, från installation och montage till rörinspektioner och reparationer.

Vi anser att det är viktigt att du som kund ska veta exakt vad våra rörmokare kommer att göra och vad vi har gjort. Därför har vi full transparens från start till slut. Det gäller allt från offert och inköp till utförande. Och självklart kan du räkna med att vi städar upp efter oss och tar med allt överblivet material och skräp när vi är färdiga.

Vad våra rörmokare gör

Våra rörmokare utför inte bara installationer eller montage utan vi erbjuder ett totalkoncept för dig som fastighetsägare. Vi hjälper gärna till redan vid en nybyggnation gällande alla rördragningar och montage av allt från tvättmaskiner till toalettstolar. Det är viktigt att det blir rätt med en gång för att inte problem ska uppstå framöver.

Vi finns också behjälpliga ifall något problem dyker upp i ett befintligt system. Det kan vara så enkelt som att våra rörmokare behöver rensa ett rör eller dra åt en koppling. Men vi finns även till hjälp om det är större åtgärder, som ifall rötter trängt in i avloppsledningen utanför huset. Så var inte rädd för att kontakta oss med allt ni vill ha hjälp med, stort som smått. Vi är alltid redo att rycka ut såväl akut som vid planerade besök.

Boka en rådgivning

Om du har tankar gällande ditt rörsystem så är du välkommen att kontakta oss för en rådgivning. Vi finns tillgängliga för att svara på frågor. Men vi kommer också gärna ut till din fastighet för att titta på projekt som du önskar utföra. Det är en trygghet för dig som kund att redan i förväg få en offert och riktlinjer för vad vi kan hjälpa dig med. Så kontakta oss gärna redan idag om du har någon installation eller rör-relaterade frågor.