Om oss

Vi är den trygga och självklara partnern för fastighetsägare eller privatpersoner när det gäller rörmokeri och allt däromkring. För oss är det självklart att ni som kund ska kunna kontakta oss för att få den hjälp ni behöver oavsett om det är akut eller att ni vill få full kontroll över ert rörsystems mående. Därför har vi inte bara stor kompetens inom företaget utan även ett fullgott nät av samarbetspartners som tillsammans kan ge dig all önskad service. Och mer därtill. För som kund ska man inte behöva oroa sig över sitt rörsystems funktion. Det tar vi hand om!

Noggrannhet och yrkesstolthet

Vår personal har en bred kunskap inom rörens värld. Men vi har inte låtit det stanna där. Vi har samlat de bästa inom fältet när det gäller noggrannhet i utförande. Och vi är även stolta att kunna erbjuda er som kund en medarbetare som dessutom har ett kreativt sinne. Plus en vilja att på alla sätt ge er som kund den bästa möjliga servicen. Därför har vi handplockat personalen, men vi är även noga med att erbjuda alla anställda löpande utbildningar. Det ger inte bara dem en bredare grund att stå på. Det ger även er som kund tillgång till den senaste kunskapen och utrustningen inom området. 

Vi skräddarsyr ditt uppdrag

Som företag sätter vi heder i att ha så korta svarstider som möjligt när du som kund kontaktar oss. Vi sköter våra bokningar enligt en prioriteringsordning där de akuta fallen självklart kommer först. Och vi skräddarsyr våra uppdrag efter era behov och önskemål.