Hitta rätt rörmokare för dig!

Om du anlitar en rörmokare via oss är det inte bara yrkeskunskapen som vi erbjuder. Som kund kan du lita på att vi håller det vi lovat på alla sätt och att vi alltid sätter kundens bästa först. Du kan därför tryggt överlämna alla dina rörprojekt till oss, från installation och montage till rörinspektioner och reparationer. Vi anser att det är viktigt att du som kund ska veta exakt vad våra rörmokare kommer att göra och vad vi har gjort. Därför har vi full transparens från start till slut. Det gäller allt från offert och inköp till utförande. Självklart kan du också räkna med att vi städar upp efter oss och tar med allt överblivet material och skräp när vi är färdiga.

Vad vi gör

Våra rörmokare utför inte bara installationer eller montage utan vi erbjuder ett totalkoncept för dig som fastighetsägare. Vi hjälper gärna till redan vid en nybyggnation gällande alla rördragningar och montage av allt från tvättmaskiner till toalettstolar. Det är viktigt att det blir rätt med en gång för att inte problem ska uppstå framöver. Vi är också behjälpliga ifall något problem dyker upp i ett befintligt system. Det kan vara så enkelt som att vi behöver rensa ett rör eller dra åt en koppling. Men vi finns även till hjälp om det rör sig om större åtgärder, till exempel om rötter trängt in i avloppsledningen utanför huset. Var därför inte rädd för att kontakta oss vad du än behöver hjälp med så länge det är relaterat till dina rör och ledningar. Vi är alltid redo att rycka ut såväl akut som vid planerade besök.

Boka en rådgivning

Om du har funderingar gällande ditt rörsystem är du välkommen att kontakta oss för en rådgivning. Vi finns tillgängliga för att svara på frågor, men vi kommer också gärna ut till din fastighet för att titta på det projekt som du önskar utföra. Det är en trygghet för dig som kund att redan i förväg få en offert och riktlinjer för vad vi kan hjälpa dig med. Kontakta därför oss redan idag om du behöver hjälp med dina rör och ledningar.